Kamp noord

Jaarlijkse intergemeentelijke Rock/dJ-rally

Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke dj contest Kamp Noord

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. 2014 wordt hét jaar van de dansmuziek want we gaan op zoek naar de beste dj van de Noorderkempen. In 2012 won OneSixty de wedstrijd. Intussen draaide deze jonge dj op zowat alle lokale festivals.

 

Vind jij dj’en meer dan een gemakkelijke manier om van de grond te komen? Surf dan als de bliksem naar www.kampnoord.be en schrijf je in. Het is wel noodzakelijk dat je of iemand van je collectief zijn domicilie heeft in Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen of Wuustwezel. Andere voorwaarde is dat de (gemiddelde) leeftijd van de dj(’s) maximum dertig jaar is.

De organisatie distilleert een evenwichtige selectie van veertig dj’s uit de kandidaturen. Let op, de organisatie is ongeduldig en heeft het niet voor twijfelaars. Hoe sneller je inschrijft, hoe groter je kans om deel te nemen. De veertig geselecteerden nemen het tegen elkaar op tijdens vier intergemeentelijke voorrondes. De voorrondes, halve finales en finale vinden plaats tussen februari en mei 2014. De grote finale vindt plaats op 16 mei 2014 in de legendarische discotheek Highstreet in Hoogstraten, alwaar Gert Verheyen zijn vrouw leerde kennen. De indeling van de voorrondes en de locaties worden bekend gemaakt op maandag 13 januari 2014. Naast een joviale prijzenpot van 500 euro kan je ook optredens winnen op lokale festivals zoals Puntpop, Pulptuur, Straatfeesten, Day before Tomorrow, Dijkrock, Borderbeats, enzovoort.

 

Wie op dit moment het slijm uit zijn mond voelt druipen, stelt zich kandidaat door het inschrijfformulier en het deelnamereglement te downloaden via www.kampnoord.be. Dat stuur je ten laatste op 31 december 2013 naar info@kampnoord.be. De organisatie weet elk genre te pruimen. Je moet wel een set van een half uur kunnen brengen waarin je minstens drie eigen mixen steekt. Maar je hoeft geen demo in te sturen, we geloven je op je woord.

 

Info: www.kampnoord.be / info@kampnoord.be / 03 620 22 65 / 0471 31 29 72

 

Kalender DJ-editie 2014

  • Hier vind je kalender van de editie 2014