Yevgueni - TIJD IS ALLES

20-04

Yevgueni - TIJD IS ALLES

Vrijdag 20 april

In november 2017 komt Yevgueni met een nieuw album én dus met een nieuwe Clubtour. Dat betekent ook een nieuwe passage langs CLUB BOKAL in zaal Mimuze.

“Tijd is alles”, de titel van het album, lijkt een eenvoudige vaststelling. Maar wel één die ons steeds vaker bezig houdt.

Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort. Tijd om – eindelijk - vader te worden op je veertigste bijvoorbeeld. De tijd om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al eens zachtjes begint af te tellen. Terwijl het meer dan ooit hoog tijd wordt voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien. En meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om – op tijd – het verschil te maken...

Een veelheid aan thema’s, grote vragen, dilemma’s en grote emoties die het meest persoonlijke en actuele Yevgueni-album tot dusver oplevert.

Live is Yevgueni volgens kenners bij elk album straffer geworden. Een traditie die zonder twijfel wordt voorgezet. Bovendien vormt deze Clubtour ook de releasetour. Dat betekent een band die snakt naar het podium, een blij weerzien met het publiek, en frisse versies van nieuwe songs, vers van de pers. Voeg daarbij een aantal klassiekers en vergeten parels en je krijgt een verrassende achtbaanrit, inclusief vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid.

Tijd is alles, maar dit wordt weer een avond pure winst!

De support-act wordt verzorgd door Kalmthouts talent ‘STADSWACHT’. Zij speelden de finale van Kamp Noord en zijn nu helemaal klaar voor dat trapje hoger… PRAKTISCH: Datum: 20/04/2018
Plaats: Zaal Mimuze, Brasschaatsteenweg 268B, 2920 Kalmthout
Deuren:: 20u00, 20u20 :: Stadswacht :: 21u15 :: Yevgueni
TICKETS:
INFO : www.clubbokal.be ; www.yevgueni.be ; www.stadswachtband.be