Clubconcert CPEX - try out

02-06

Clubconcert CPEX - try out

Vrijdag 2 juni

Ein-de-lijk!
Dé man die aan de basis staat van de Belgische Rock & Roll in onze club!

In het jaar 1994 leerde ene Clement Peerens uit Antwerpen de Vlaamse mensheid wat nu eigenlijk echte rock & roll is. Peerens vindt het dan ook noodzakelijk om ook Club Bokal te voorzien van de nodige attitude en geeft daarom VOLLEDIG EXCLUSIEF een concert voor onze Clubbers…

Met poëtische parels als “Dikke Lu”, “Geft Da Kaske Na Is Hier”, “Foorwijf” en “Vinde Gij Mijn Gat Niet Te Dik In Deze Rok” legt CPeX intussen de lat torenhoog voor alle artiesten die na hen ooit een podium zullen betreden.

Toen de Antwerpse rockgoden verklaarden onlangs enkel nog in ’t Stad te zullen optreden was Club Bokal verontrust...: “Wij spelen enkel nog in Antwerpen. Wij gaan niet meer naar de boeren, de boeren moeten maar naar ons komen. Aan alles zijn grenzen, we hebben genoeg moeten meemaken op den boerenbuiten” klonk het toen. Clement wil voor ons een uitzondering maken… Tot Brasschaat wil hij nog rijden.

Jawel, de roemruchte Clement Peerens Explosition zet zijn beschavingswerk dus voort. Met de heldenbariton en het betonijzeren gitaarspel van de Clement zelf, het hormonenophitsende gezang van Aertbelïen Sylvain alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk, en om het af te ronden (hoewel die rondingen niet overdreven aanwezig zijn) het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave.

Over de even leerrijke als ontroerende songs van CPeX moeten we het niet eens hebben, de UNESCO heeft die inmiddels 'bijna' unaniem* tot werelderfgoed uitgeroepen. (Bijna unaniem. Er zat een Limburger in dat comité.)

Of de Antwerpse helden ook nieuwe nummers zullen brengen? Goeie vraag, maar moei u misschien met uw eigen zaken, oké gasten?

Om Clement in de juiste stemming te krijgen (want niemand wil ne slecht gezinde Clement in huis), zal de recente winnaar van Kamp Noord BLUE HIPPO een half uur zijn beste songs in het publiek laten knallen! Kom dat zien… het is misschien de laatste keer dat je de Clement buiten de stad zal zien…

PRAKTISCH:
Vrijdag 2 juni 2017
Deuren: 20u00
Blue Hippo: 20u30
CPex: 21u00
Locatie: Club Bokal @Ruiterhal Brasschaat
Staand concert
www.cpex.be